ZAAKVOERDERS MEE HET DAK OP

Dakwerken Hendrickx kende de afgelopen jaren een sterke bedrijfsgroei. Toch volgen zaakvoerders Larris en Rinze elk project nog van kortbij op. Rinze gaat dagelijks mee het dak op. Larris volgt alle werken technisch op en verzorgt de klantencontacten. Bij dakrenovaties komt hij langs voor een persoonlijke dakinspectie en advies op maat. Elke offerte wordt door hem uitgewerkt zodat deze technisch perfect klopt. Echtgenote Kirsten Lambrechts volgt de administratie op en werkt de planning uit voor de verschillende ploegen.

ALLE DAKWERKEN, KLEIN EN GROOT

Wij richten zich op alle mogelijke dakwerken. Voor alles wat er op of aan een dak moet gebeuren, kan je op ons rekenen. Alles gebeurt in eigen beheer door eigen dakwerkers. Ook kleinere dakwerken of dakherstellingen blijven we met vol enthousiasme uitvoeren. Zo beschikken we over een dakwerker die zich voltijds richt op de kleinere werken en de herstellingen. Dankzij deze aanpak garanderen we ook voor deze kleinere opdrachten een snelle service.

ORDE EN NETHEID OP DE WERF

Orde en netheid op de werf vormen één van de belangrijkste aandachtspunten van Dakwerken Hendrickx. Deze aanpak staat garant voor een hoge kwaliteit en een vlotte voortgang van de werken. Ook voor de veiligheid is ordelijk werken van groot belang. Elk project dat wordt opgestart, wordt zonder onderbrekingen afgewerkt. Na elke werkdag ligt de werf er netjes bij, zodat de volgende dag meteen en probleemloos  kan worden opgestart.

KWALITEITSVOLLE MATERIALEN

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen van gerespecteerde A-merken. Naast een correcte uitvoering volgens de regels van de kunst, hebben de gebruikte materialen een enorme impact op de levensduur van een dak.