Wij realiseren alle hellende daken op je woning. Deze totaalservice omvat: 

  • Alle vereiste werken voor de daktimmer, inclusief het creëren van dakkapellen, dakoversteken of andere bijzondere dakconstructies.
  • Wij plaatsen de gewenste isolatie. Daarbij werken we bij voorkeur met minerale wol isolatie die we plaatsen tussen de spanten, gewenste dikte te kiezen door de klant.
  • Een onderdak met het vereiste dampscherm.
  • Een dakbedekking naar keuze. Naast alle mogelijke opties met pannen werken we je dak ook af met leien. Zowel natuurleien als leien in kunststof behoren tot onze mogelijkheden. Ook voor de dakbedekking werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen van A-merken.
  • Ook voor het plaatsen van de vereiste goten en afvoerbuizen kan je op ons rekenen. 
  • ...

Daktimmer volledig door eigen vakmensen

Onze totaalservice voor daken omvat ook de volledige daktimmerwerken. Naast de daktimmer voor de dakstructuur creëren wij ook de gewenste dakkapellen of dakuitsteken.


Zowel bij nieuwbouw als voor dakrenovaties kunnen wij de daktimmer verzorgen. Bij een nieuwbouw werken we op basis van de aangeleverde ontwerpplannen. Bij dakrenovaties werken we een eigen voorstel uit op basis van een plaatsbezoek.

Ieder dak vakkundig uitgetimmerd

Wil je een vrij eenvoudig tipdak of zoek je naar specialisten om een complexe dakstructuur met verschillende dakkapellen en insprongen te creëren? In beide gevallen kan je terecht bij Dakwerken Hendrickx. 


Wij hebben ervaring met alle mogelijke daktimmerwerken en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij werken volledig volgens de regels van de kunst voor de realisatie van elke houten dakconstructie. Zowel een keper- als een spantendak behoren tot de opties.

Voorstel op maat

Ook voor het realiseren van nieuwe daken mag je rekenen op een voorstel volledig op maat van jouw wensen en behoeftes.

Op basis van de ontwerpplannen werken we een prijsvoorstel uit dat zaakvoerder Larris persoonlijk aan je toelicht.

Je bent vervolgens op afspraak welkom in onze toonzaal, zodat je met kennis van zaken de juiste materiaalkeuzes maakt.

Bekijk enkele realisaties
van nieuwe hellende daken