• Bij een volledige dakrenovatie vernieuwen en vervangen we werkelijk alles. We breken het bestaande dak volledig af, waarna we de herbouw starten met een nieuwe daktimmer. Vervolgens voorzien we dakisolatie, een nieuw onderdak en een dakbedekking naar keuze in pannen of leien. Ook eventuele dakramen, dakkapellen, dakuitsteken, afvoergoten,… worden door onze dakwerkers voorzien.
  • Bij een gedeeltelijke dakrenovatie bekijken we welke dakonderdelen nog kunnen behouden blijven, bijvoorbeeld de daktimmer, het onderdak en/of de dakramen. Alle overige dakonderdelen vernieuwen we vakkundig.
  • Wil je naast de vernieuwing van je oud dak ook extra woonruimte creëren? Wij verzorgen de volledige verdere zolderinrichting.
  • Een dakrenovatie bij een ingerichte zolder? In die gevallen adviseren we de plaatsing van een zogeheten Sarkingdak. Bij een sarkingdak plaatsen we de dakisolatie aan de buitenkant op de houten kepers. Hierop worden dan onderdak, houtwerk en pannen aangebracht. Op die manier blijft de bestaande zolderruimte volledig intact. Isolatie via het sarkingprincipe heeft het bijkomend voordeel dat je aan de binnenzijde van je dak geen ruimte verliest. We monteren de luchtdichte isolatieplaten met onderdakfolie op de balken van je daktimmer.  Dankzij het tand- en groefprincipe sluiten de isolatieplaten perfect op elkaar aan en creëren we een maximale luchtdichtheid.

Bekijk enkele realisaties
van gerenoveerde hellende daken